Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Να μας έχει ο Θεός γερούς, πάντα ν' ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε


Ένα πανέμορφο και ιδιαίτερα διασκεδαστικό βράδυ  πέρασαν τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου εργαζομένων  της Δημοτικής  Ενότητας   Εκάλης  του Δήμου Κηφισιάς στην κοσμική ταβέρνα «ΜΑΝΘΟΣ»  (Στην  πλατεία  Κρυονερίου).


Δείτε φώτο Χρυσογονίδης 

Μέσα σε θερμή και πραγματικά οικογενειακή ατμόσφαιρα με τη παρουσία πολλών φίλων πραγματοποιήθηκε την  Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου  2011, η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου εργαζομένων  της Δημοτικής  Ενότητας   Εκάλης  του Δήμου Κηφισιάς στην κοσμική ταβέρνα «ΜΑΝΘΟΣ»  (Στην  πλατεία  Κρυονερίου).
Στην είσοδο του κέντρου τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Χρυσογονίδης Δημήτριος ,Ρηγάτος Βαλιάνος Παρδάλης Κώστας, Σκεμπές Βλάσης και Μαρινάκης Μανόλης υποδέχονταν τους καλεσμένους. Ο Αντιπρόεδρος  του συλλόγου Ρηγάτος Βαλιάνος ξεκίνησε την προσφώνηση των επισήμων και  ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους που τους τίμησαν με την παρουσία τους.Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου Χρυσογονίδης Δημήτριος   που και αυτός με τη σειρά του καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους και τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση. Απηύθυναν χαιρετισμούς ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης της Δημοτικής Ενότητας Εκάλης Εμμανουήλ Μαρκεσίνης, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, Αντιδήμαρχος Λειτουργίας Πόλης, αρμόδιος για το κυκλοφοριακό, την  ελεγχόμενη στάθμευση και τη συντήρηση δημοτικών κτιρίων και  εγκαταστάσεων και ο π πρόεδρος των εργαζομένων του Δήμου Κηφισιάς  Βαρούχας Χρήστος.  Στην εκδήλωση κληρώθηκαν πλούσια δώρα, προσφορά του Συλλόγου εργαζομένων  της Δημοτικής  Ενότητας   Εκάλης  του Δήμου Κηφισιάς και τα κρασιά από το super market Βασιλόπουλος στην Εκάλη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης της Δημοτικής Ενότητας Εκάλης Εμμανουήλ Μαρκεσίνης, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, Αντιδήμαρχος Λειτουργίας Πόλης, αρμόδιος για το κυκλοφοριακό, την  ελεγχόμενη στάθμευση και τη συντήρηση δημοτικών κτιρίων και  εγκαταστάσεων, η εντεταλμένη Σύμβουλος για τη Νομική Υπηρεσία του δήμου Κηφισιάς Αγγελική Βαλασοπούλου,  ο, εντεταλμένος Σύμβουλος για την Ύδρευση Αντώνης Μπιτσάνης, από το Τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Εκάλης: ο αντιπρόεδρος Δημήτριος Θεοδωρίδης,και  η κ. Μέτζου, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Εκάλης Γεώργιος Νικολάκης, από το Τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Ν Ερυθραίας ο πρόεδρος Ξενάκης Αντώνης  και η εκδότρια της εφημερίδας Ευ Ζην της Εκάλης Βασιλική Δημακοπούλου
οι καλεσμένοι με φαγητό και άφθονο κρασί γλέντησαν και χόρεψαν με πολύ κέφι με την ορχήστρα του κέντρου. Η πίστα ήταν συνεχώς γεμάτη. Η βραδιά χαρακτηρίστηκε από πολλούς η καλύτερη από κάθε άλλη φορά.

 



















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου