Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Συνάντηση υπηρεσίας πολιτικής προστασίας Κηφισιάς με γεύμα


Την παρασκευή 11 Οκτωβρίου το μεσημέρι οι υπάλληλοι της Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς στα πλαίσια της αλληλεγγύης και της δημιουργίας στενότερης σχέσεις μεταξύ των και για το τέλος της θερινής αντιπυρικής περιόδου 2013, πραγματοποίησαν γεύμα με διάφορα μεζεδάκια και κρασάκι  στο κτήριο όπου στεγάζονται στην οδό Παπαναστασίου στην Ν Ερυθραία.
 ΦΩΤΟ: ΧΡΥΣΟΓΟΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ   
  Στη μεγάλη και όμορφη παρέα προστέθηκαν και ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης οι αντιδήμαρχοι Στάθης Κύρλος και ο Ανέστης Νικολέλης και οι Δημ. Σύμβουλοι Μαρία Βουράκη Λυμπεροπούλου, Φώτης Δημάκης και ο Ευάγγελος Σιδέρης, και όλοι μαζί αφού έφαγαν, και ήπιαν και κρασάκι  συζήτησαν και υποσχεθήκαν ότι οι συναντήσεις αυτές θα γίνονται ποιο συχνά για να διατηρηθεί το οικογενειακό κλίμα στο δήμο.

Ο δήμαρχος Νίκος Χιωτάκης , αναγνωρίζοντας την προσφορά  της Πολιτικής Προστασίας, τους ευχαρίστησε θερμά, και είπε μεταξύ άλλων: αγαπάμε την πολιτική προστασία Κηφισιάς πρώτα για τους ανθρώπους της και μετά για το έργο της που είναι πραγματικά πολύτιμο. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον προϊστάμενο της πολιτικής προστασίας Αντρέα Μπενοβία και για το κάλεσμα σε αυτή τη σπουδαία συνάντηση.

Για τη συνάντηση θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους: Αποστόλη  Ποιμενίδης για το ψήσιμο, τον αντιδήμαρχο Στάθη Κύρλο για τα κοψίδια, τον Ανέστη Νικολέλη για τα υπόλοιπα που ήταν πάρα πολλά το κ Μαρίνο για τα γλυκά   και την Μαρία Πάσου για το σερβις.



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου